Savureaza o paine sanatoasa Savoria Facebook
image content top

Brandul Savoria a fost numit Cel Mai Promițător Brand Românesc din categoria panificație

Ca urmare a participării la ediția a treia a programului Cel Mai Promițător Brand Românesc, brandul Savoria a primit distincția în categoria panificație.

Acestă apreciere reprezintă dovada faptului ca brandul s-a dezvoltat „sănătos” și că are potențial de a deveni un reper în categoria din care face parte. Cel Mai Promiţător Brand Românesc este un demers iniţiat de Seed Consultants, partener exclusiv Landor Associates în Romania. Obiectivul acestui program este, în primul rând să crească notorietatea industriei româneşti de consultanţă de brand şi a rolului semnificativ pe care branding-ul îl are în succesul oricărei afaceri şi în al doilea rând susţinerea dezvoltării brandurilor româneşti de valoare.

Produsele Savoria sunt destinate tuturor celor care doresc o alimentaţie sănătoasă. Cele opt sortimente  au ingrediente de calitate, nu conţin E-uri şi, implicit, sunt fără conservanţi. Acestea conţin elemente esenţiale pentru organismul uman: calciu, fibre, fosfor, vitamine şi minerale, antioxidanţi, Omega 3.

Seed Consultants este singura agenţie de branding din România care are un parteneriat cu o companie internaţională de consultanţă de brand şi design. Landor Associates este una dintre cele mai importante companii de branding globale, prezentă pe toate continentele cu peste 20 de birouri locale. Printre clienţii Seed Consultants se numără branduri renumite precum: Income Magazine, The Mark, Siveco, Firesco, Ciserom, Laboratoarele Vorel, Vulping, Volksbank, Scandia Food, Angst, Radio ZU, Petrom City, Antena 1, GSP TV, Galador, Intact Media Academy, Novatik, Final Distribution, VipAir.

image content top