Savureaza o paine sanatoasa Savoria Facebook
image content top

Produse Savoria

Savoria – caracteristicile produselor

Rețele ce stau la baza gamei SAVORIA au fost dezvoltate împreună cu unii dintre cei mai mari și importanți producători de ingrediente pentru panificație din lume. Produsele SAVORIA sunt destinate tuturor consumatorilor care doresc o alimentație sănătoasă, bazată pe alimente ce ajută la menținerea unui echilibru alimentar.

SĂNĂTATE – Sortimentele Savoria conțin elemente de funcționalitate: calciu, fibre, fosfor, vitamine și minerale, antioxidanți, Omega 3.
GUST – Fiecare produs Savoria conține ingrediente recunoscute universal ca simboluri al gustului bun: lapte, unt, miere, cereale, cereale germinate, semințe de floarea soarelui, dovleac.
ETICHETARE – curată, fără E-uri.
TRADIȚIE – Amestecul de maiele de cereale conferă toastului SAVORIA gustul tradițional de pâine bine dospită.
ORIGINALITATE – Toastul cu Germeni de Grâu este un produs nou pe piața locală.

Produsele Savoria se găsesc în magazinele Mega Image, Shop&Go, Carrefour, Cora, Kaufland, Cristim, Angst, Metro, Selgros, Auchan, Real si Billa.

Savoria Toast Bio cu Multicereale

Obținută din materii prime organice.
Valoare EnergeticaProteineGlucideLipideFibreMagneziuOmega 6Omega 3
278 kcal10 g46 g6 g8,49 g46 mg3,41 g0,11 g

Bogată în fibre, Savoria Toas Bio cu Multicereale reprezintă o sursă importantă de Omega 3, Omega 6 și Magneziu si are ca ingrediente făina alba de grâu ecologic, făină de secară integrală ecologică, crupe de ovăz ecologic, spărtură din grâu spelt ecologic, semințe de in ecologic, gluten din grâu ecologic, semințe de floarea soarelui ecologică, sare iodată, aluat acid (maia) deshidratat din secară ecologică (făină din secară ecologică, cultură de drojdie ecologică), semințe de susan ecologic, zahăr ecologic, făină de malț din orz ecologic, condimente ecologice, enzime, apa, ulei ecologic, drojdie ecologica, zahar. Conține: gluten din grâu ecologic, soia ecologica și semințe de susan ecologic.

image content top