Savureaza o paine sanatoasa Savoria Facebook
image content top

Produse Savoria

Savoria – caracteristicile produselor

Rețele ce stau la baza gamei SAVORIA au fost dezvoltate împreună cu unii dintre cei mai mari și importanți producători de ingrediente pentru panificație din lume. Produsele SAVORIA sunt destinate tuturor consumatorilor care doresc o alimentație sănătoasă, bazată pe alimente ce ajută la menținerea unui echilibru alimentar.

SĂNĂTATE – Sortimentele Savoria conțin elemente de funcționalitate: calciu, fibre, fosfor, vitamine și minerale, antioxidanți, Omega 3.
GUST – Fiecare produs Savoria conține ingrediente recunoscute universal ca simboluri al gustului bun: lapte, unt, miere, cereale, cereale germinate, semințe de floarea soarelui, dovleac.
ETICHETARE – curată, fără E-uri.
TRADIȚIE – Amestecul de maiele de cereale conferă toastului SAVORIA gustul tradițional de pâine bine dospită.
ORIGINALITATE – Toastul cu Germeni de Grâu este un produs nou pe piața locală.

Produsele Savoria se găsesc în magazinele Mega Image, Shop&Go, Carrefour, Cora, Kaufland, Cristim, Angst, Metro, Selgros, Auchan, Real si Billa.

Savoria Toast cu Secară

Sursa de fibre, conținut scăzut de grăsimi.
Valoare EnergeticaProteineGlucideLipideFosforFibre
247,93 kcal8,95 g50,6 g1,18 g144,3 mg7,89 g

Bogată în fibre și fosfor, Savoria Toast cu Secară are ca ingrediente făină albă de grâu 650, făină neagră de grâu 1350, făină de secară, apă, maia pudra de secară, faină de malț din secară, gluten din grau, sirop de glucoza, faină de soia, enzime, ulei vegetal, drojdie, sare iodată. Conține: gluten și soia.

image content top