Savureaza o paine sanatoasa Savoria Facebook
image content top

Produse Savoria

Savoria – caracteristicile produselor

Rețele ce stau la baza gamei SAVORIA au fost dezvoltate împreună cu unii dintre cei mai mari și importanți producători de ingrediente pentru panificație din lume. Produsele SAVORIA sunt destinate tuturor consumatorilor care doresc o alimentație sănătoasă, bazată pe alimente ce ajută la menținerea unui echilibru alimentar.

SĂNĂTATE – Sortimentele Savoria conțin elemente de funcționalitate: calciu, fibre, fosfor, vitamine și minerale, antioxidanți, Omega 3.
GUST – Fiecare produs Savoria conține ingrediente recunoscute universal ca simboluri al gustului bun: lapte, unt, miere, cereale, cereale germinate, semințe de floarea soarelui, dovleac.
ETICHETARE – curată, fără E-uri.
TRADIȚIE – Amestecul de maiele de cereale conferă toastului SAVORIA gustul tradițional de pâine bine dospită.
ORIGINALITATE – Toastul cu Germeni de Grâu este un produs nou pe piața locală.

Produsele Savoria se găsesc în magazinele Mega Image, Shop&Go, Carrefour, Cora, Kaufland, Cristim, Angst, Metro, Selgros, Auchan, Real si Billa.

SavoriaToast Integral

Tot ce e mai bun in cereale.
Valoare EnergeticaProteineGlucideLipideFibreMagneziu
242,77 kcal9,31 g48,74 g1,4 g11,24 g55,49 mg

Bogată în fibre si Magneziu, Savoria Toast Integral are ca ingrediente făină albă de grâu 650, făină neagră de grâu 1350, apă, tarate de grâu, făină graham, gluten din grâu, făină de secară, făină de soia, făină de malț din orz, făină de malț din secară, sirop de glucoză, maia pudra de secara, fibre de citrice, enzime, ulei vegetal, drojdie, sare iodată. Conține: gluten și soia.

image content top